BudgetClip vs. WingClip

BudgetClip vs. WingClip

De BudgetClip en de standaard WingClip lijken op het eerste gezicht veel op elkaar. Toch verschillen ze behoorlijk van elkaar. In dit artikel belichten we deze verschillen puntsgewijs zodat jij hier rekening mee kan houden in je paperclipkeuze.

  • BudgetClips worden zorgvuldig ontbraamd. Ontbramen is het wegwerken van de scherpe randjes bij metaal na productie. Hierdoor beschadigt het briefpapier of je bureaublad niet bij het opsteken van de clip. WingClips worden niet ontbraamd waardoor deze iets scherpere randjes hebben. De BudgetClip is hierdoor net iets vriendelijker in gebruik.
  • Waar de BudgetClip alleen in de standaardvorm (het zwaluwstaartje) te verkrijgen is bieden wij de WingClip in wel 5 verschillende uitvoeringen aan. De WingClip is dus geschikt voor een breder arsenaal aan logo’s.
  • De BudgetClip kan aan één kant bedrukt worden. WingClip kan, omdat voor- en achterkant exact gelijk zijn, aan beide zijden worden bedrukt.
  • De BudgetClips en Wingclips kunnen beide zowel full-color (digitaal) als in 1 tot 6 PMS-kleuren (tampondruk) bedrukt worden. Een bedrukking in PMS-kleuren heeft als voordeel dat de bedrukking scherper is en de kleuren intenser zijn.
  • Tenopzichte van de BudgetClip staat er bij de WingClip standaard het trademark ‘MarkCliptm‘ bovenop de vouw. Wil je dit trademark eraf? Geef dit dan duidelijk aan bij de bestelling.
  • BudgetClips kunnen over het algemeen net iets meer papier bundelen. Dit tot en met 18 pagina’s. WingClips kunnen daarentegen een maximum van 15 pagina’s samenhouden.

Wanneer je twijfelt tussen de BudgetClip of WingClip kun je bovenstaande verschillen er even bijpakken. Wij weten zeker dat je na het lezen ervan de juiste keuze zult maken! Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, schroom dat niet om te bellen met 058 – 266 88 38 of te mailen naar info@reclameclips.nl

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen