Gratis ontwerp

Je wilt vooraf weten hoe jouw Logoclip er uit ziet? Dat kan! Stuur dan bij de aanvraag jullie bedrijfslogo mee. We maken dan geheel kosteloos en geheel vrijblijvend één of meerdere ontwerpen van paperclips met logo.

We ontvangen bij voorkeur een eps/ai-bestand van het logo. De paperclips worden veelal gedrukt in PMS-kleuren en in CMYK maar gravure is ook mogelijk. In welke techniek de paperclips bedrukt worden hangt af van het model dat je kiest en in welke oplage. Zo worden BudgetClips en WingClips in een oplage van 500 of 1.000 stuks full-color bedrukt. Vanaf 2.500 stuks kunnen deze in PMS-kleuren worden bedrukt.

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen