Hoe weet je hoeveel clips je nodig hebt

Hoe weet je hoeveel clips je nodig hebt?

In dit artikel geven wij jou tips hoe je makkelijk het aantal paperclips kan berekenen die je nodig hebt. Ten eerste is het handig om het aantal medewerkers van jouw bedrijf op te sommen. Daarna ga je elke medewerker bij langs en check je het gemiddelde aantal brieven, offertes of andere documenten die hij/zij ongeveer verstuurt. Wanneer je dit allemaal op een rijtje hebt en het gemiddelde per week (of andere tijdsperiode) hebt vastgesteld kun je nagaan met welke hoeveelheid paperclips je een bepaalde tijd vooruit kunt. Naast de te versturen documenten is het ook de vraag hoeveel papierbundels er op kantoor voor intern gebruik ongeveer samengesteld worden.

Daarnaast kan het natuurlijk ook leuk zijn om bij het opsturen van jouw documenten wat extra paperclips mee te geven. Zo maak je een beetje reclame en voorzie jij tegelijkertijd je klant van een stukje extra service. Paperclips zijn er namelijk om gebruikt te worden!

Rekenvoorbeeld:
3 medewerkers versturen in totaal +/- 10 offertes/bevestigingen per dag. Er zijn na aftrek van feestdagen en vakantiedagen ca. 228 werkdagen per jaar. Een simpel rekensommetje leert, dat je in dit geval 2.280 paperclips in een jaar tijd verbruikt.

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen