Bedrukte paperclips

Dé specialist in bedrukte paperclips!

ReclameClips.nl levert alle merken bedrukte paperclips. Zoals PromoClips, MarkClips, DutchClips en WingClips. Omdat wij het grootste assortiment paperclips leveren over de hele wereld, hanteren wij lage prijzen. Wij hebben van alle leverbare paperclips 3D-afbeeldingen gemaakt om u zo duidelijk mogelijk te laten zien hoe de paperclips er precies uitzien. Je treft er informatie aan over de bedrukking, minimum aantallen, klemkracht, levertijd, etc. Een aantal bedrukte paperclips zijn leverbaar vanaf 500 stuks. Andere paperclips zijn leverbaar vanaf 2.500 stuks. Er zijn ook paperclips leverbaar met lasergravure.

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Bedrukte Paperclips met Gratis Ontwerp | Reclameclips.nl | sinds 1980