Bedrukte paperclips

Dé specialist in bedrukte paperclips!

ReclameClips.nl levert alle merken bedrukte paperclips. Zoals o.a. de WingClip, AxionClip, PromoClip, BudgetClip en DutchClip. Wij leveren paperclips met logo over de gehele wereld en hanteren super scherpe prijzen. Er zijn door ons van alle leverbare paperclips 3D-afbeeldingen gemaakt om je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Je treft op de productpagina’s informatie aan over de bedrukking, minimum aantallen, klemkracht, levertijd, etc. De meest gangbare paperclips zijn leverbaar vanaf 500 stuks met digitale bedrukking. Vanaf 2.500 stuks worden de paperclips veelal bedrukt d.m.v. tampondruk in eigen PMS / huisstijl kleuren. Er zijn ook paperclips leverbaar met lasergravure.

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen