PMS kleuren

PMS-kleuren

Wat zijn PMS kleuren?

PMS kleuren zijn kleurcoderingen die het bedrijf Pantone publiceert. PMS staat voor ‘Pantone Matching System’. Het is een eenduidige afspraak tussen alle partijen in de grafische industrie. De druktechniek die wordt gebruikt voor bedrukte paperclips in PMS kleuren wordt tampondruk genoemd.

In de meeste gevallen worden paperclips vanaf een oplage van 2.500 stuks bedrukt d.m.v. tampondruk, en dus in PMS kleuren. Dit zijn bijvoorbeeld de PromoClip, WingClip en AxionClip. De GripClip kan al vanaf 1.000 stuks worden bedrukt met PMS kleuren.

Ons logo bestaat uit full-color. Wat nu?

Wanneer je logo full-color is en je clips wil laten bedrukken met PMS kleuren, raden wij aan om deze PMS kleuren op te vragen bij de ontwerper van het logo. Als deze er niet is kunnen wij er een PMS kleur bij zoeken die de full-color waarden zo dicht mogelijk benadert. Vanaf 5.000 stuks kan tampondruk ook in full-color worden gedaan.

Je kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken voor al je vragen.

Ons telefoonnummer is 058-266 88 38. En natuurlijk kun je vragen stellen via info@reclameclips.nl

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen