Functionaliteit van PaperClips

Functionaliteit van paperclips

Je zou denken dat paperclips steeds meer uit het bedrijfsleven verdwijnen: er wordt tegenwoordig minder geprint omdat nog steeds meer digitaal wordt verstuurd. Maar paperclips worden, naar onze ervaring, nog vaak genoeg gebruikt en winnen aan populariteit. Dat komt omdat onze paperclips niet alleen maar de prominente functie dragen van het samenbinden en -houden van vellen papier. Onze paperclips draaien voornamelijk om het verspreiden van naamsbekendheid. Dit omdat elke paperclip gepersonaliseerd kan worden met jouw eigen (bedrijfs)logo. En dat oogt opvallend, strak en professioneel!

Ook geïnteresseerd in eigen paperclips met logo? Neem direct contact met ons op!

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen