Vectorafbeelding

Vectorafbeelding

Wat is een Vectorafbeelding?

Om paperclips met logo te kunnen drukken door middel van tampondruk is altijd een vectorafbeelding nodig van het logo of de tekst. Oftewel een .eps of .ai bestand opgemaakt in Adobe Illustrator. Zo’n vectorbestand is tot ieder gewenst formaat te vergroten zonder dat er kwaliteitsverlies optreedt. Bij digitaaldruk is een vectorafbeelding niet per se nodig maar voor een mooier en strakker resultaat is het wel aan te raden een .eps of .ai te gebruiken. Voor een bedrukkingsvoorstel kunnen we eerst wel werken met een .jpg of .png bestand.

Ik heb zelf geen goed bestand. Wat nu?

Als je zelf niet het juiste bestand hebt, kan je dit in de meeste gevallen wel opvragen bij je huisstijldrukker of reclamebureau. Mochten zij dit niet hebben of heb je geen contact met een reclamebureau of drukkerij dan kunnen wij dit op onze eigen reclamestudio ook verzorgen.

Je kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken voor al je vragen.

Ons telefoonnummer is 058-266 88 38. En natuurlijk kun je vragen stellen via info@reclameclips.nl

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen