Digitaaldruk

Digitaaldruk

Wat is Digitaaldruk?

Digitale bedrukking is een directe vorm van drukken. Je kunt het vergelijken met de laserprinter op je bureau. Er komt niet net als bij tampondruk een plaat en inkt aan te pas. In plaats van inkt gebruikt een digitale printer toners. De kwaliteit van digitaal bedrukte paperclips wordt steeds beter.

Een aantal paperclips die digitaal bedrukt kunnen worden zijn bijvoorbeeld de WingClip, AxionClip, BudgetClip, DutchClip, GripClip, ML Clip en de WingClip XL. Bij dit drukproces worden de blanco clips in een mal gelegd waarna het logo erop wordt geprint. Het voordeel van digitale bedrukking is dat de paperclips met logo leverbaar zijn in kleinere oplages. Zo is de GripClip te bestellen vanaf 250 stuks en de DutchClip zelfs al vanaf 125 stuks. Bij een oplage hoger dan 1.500 stuks raden wij, afhankelijk van het aantal drukkleuren, tampondruk aan.

Ons logo bestaat uit PMS kleurnummers. Wat nu?

Wanneer wij een logo ontvangen dat bestaat uit PMS kleuren is dat geen enkel probleem. Wij zetten het logo dan om naar full-color. De digitale printer zal de PMS kleurnummers zo dicht mogelijk benaderen. Tussen full-color druk en bedrukking in PMS kleuren kan altijd een licht verschil optreden. Ook door verschillende ondergronden zoals rvs van een paperclip, het matte papier van briefpapier of envelop en het gladde papier van een folder kun je te maken krijgen met een gering kleurverschil.

Je kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken voor al je vragen.

Ons telefoonnummer is 058-266 88 38. En natuurlijk kun je vragen stellen via info@reclameclips.nl

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen