Over ons

ReclameClips.nl: specialist in bedrukte paperclips.

ReclameClips.nl is leverancier van het grootste assortiment bedrukte paperclips in Nederland, Duitsland en Zwitserland. Maar we zijn ook actief in veel andere Europese landen en zelfs buiten Europa. Wij leveren aan kleine en grote bedrijven. Bij elkaar gaat het om grote hoeveelheden. Daardoor hanteren we zeer scherpe prijzen. Wij reageren altijd snel op je offerteaanvraag. Als je een logo meestuurt, dan maken we net zo snel één of meer bedrukkingsvoorstellen. We kijken daarbij ook naar modellen paperclips waarop het logo misschien nog mooier uitkomt. We hebben een eigen reclamestudio en kunnen snel schakelen.

Druktechnieken
Er zijn verschillende druktechnieken waarmee het logo op de paperclip gedrukt wordt. Zeefdruk, tampondruk, met full color bedrukt stickertje en digitaal druk rechtstreeks op rvs. De druktechniek hangt o.a. af van het model van je keuze en de gewenste oplage. WingClips worden vanaf 2.500 stuks bedrukt in zeefdruk en vanaf 500 stuks in digitaaldruk. PromoClips worden vanaf 2.500 stuks bedrukt in tampondruk en BudgetClips vanaf 500 stuks met full-color bedrukt stickertje. ML Clips (de grotere paperclips met een klemkracht van 40(!) vel) kunnen geleverd worden met full-color bedrukte sticker en digitaaldruk. Bijna alle paperclips kunnen ook geleverd worden met gravure. In alle gevallen stellen we hoge eisen aan de kwaliteit.

Levertijd
De levertijd per paperclip verschilt maar in overleg is er veel mogelijk. Aan ons zal het niet liggen. Wij doen ons uiterste best om de paperclips in de beste kwaliteit en binnen de gewenste tijd te leveren. Neem voor speciale wensen en spoedlevering gerust contact met ons op.

Scherpe prijzen
Jaarlijks gaan er bij ons grote aantallen bedrukte paperclips ‘over de toonbank’. Door dit grote volume hanteren we zeer scherpe tarieven. Wij berekenen geen ontwerpkosten voor het bedrukkingsvoorstel. Ook zijn er geen orderkosten. Bij herhalingsopdrachten worden er geen of zeer lage instelkosten berekend. Dit hangt af van het type paperclip en het aantal drukkleuren.

Bedrukkingsvoorstel
We hebben een eigen reclamestudio met creatieve, ervaren vakkrachten. Hierdoor kunnen we je snel, samen met de offerte, met één of meerdere bedrukkingsvoorstellen verrassen. Wil je onze paperclips in de praktijk testen? We sturen je graag snel de gevraagde samples toe.

Levensduur
Bedrukte paperclips worden gezien. En door hergebruik komt je bedrijfslogo nog veel vaker bij de doelgroep onder ogen. Bedrukte paperclips zijn bijzonder functioneel en maken je presentatie echt af. De meeste bedrukte paperclips worden gefabriceerd in rvs en zijn dus uiterst duurzaam.

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen