PaperClip lifehacks

PaperClip lifehacks

Paperclips worden door velen van ons gewoon gebruikt op de traditionele manier: het samenhouden van bundels papier. Toch zijn er nog veel meer functies te verzinnen voor deze kleine maar fijne bureau-accessoire! Hieronder belichten we vast een eerste van deze ‘lifehacks’ geschikt voor op kantoor.

  • Het is altijd een hele struggle om het beginnetje van een rolletje tape of plakband te vinden en los te peuteren met je vingernagel. Heb je er ooit aan gedacht om een paperclip te gebruiken als een soort ‘stop’ zodat je de tape-einde in het vervolg gemakkelijk loshaalt? Daarnaast zou een paperclip ook prima kunnen fungeren als ‘nagel’ om het beginnetje te maken.
  • Wanneer je een tijdschrift of een boek die je leest even aan de kant wilt leggen wordt er vaak een pagina in de hoek omgevouwen. Dit hoeft niet meer wanneer je een paperclipje op de pagina zet waar je bent gebleven.

Heb jij zelf nog handige lifehacks ontdekt? Laat het ons weten op info@reclameclips.nl!

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen