Tampondruk

Tampondruk

Wat is Tampondruk?

Tampondruk is een indirect vorm van drukken. Eerst wordt er van iedere drukkleur een film gemaakt. Deze wordt belicht op een vlakke plaat waardoor er verdiepingen in de plaat ontstaan. Deze verdiepingen, de drukvorm, worden gevuld met inkt dat wordt opgenomen door een gladde en elastische stempel (de tampon). De tampon brengt de inkt over op de te bedrukken paperclips.

De WingClip, AxionClip en PromoClip worden vanaf 2.500 stuks bedrukt door middel van tampondruk. Andere paperclips met logo zijn in sommige gevallen in lagere aantallen te bestellen. Tampondruk is in de meeste gevallen met PMS kleuren. Vanaf 5.000 stuks kan tampondruk ook in full-color. Dit zijn dan in totaal 5 kleuren, CMYK en wit. CMYK staat voor cyaan, magenta, yellow en black. Cyaan, magenta, yellow en black maken samen full-color. Wanneer je bedrukking in PMS kleuren en full-color bedrukking naast elkaar legt, kan er een lichte afwijking in de kleuren zijn ontstaan. Dit heeft te maken met het verschil in drukprocedé.

Ik weet niet wat voor kleur mijn logo heeft. Wat nu?

Als je zelf niet weet welke kleuren gebruikt worden voor je logo, raadpleeg dan gerust de informatie pagina’s over PMS- en CMYK kleuren.

Daarnaast kun je ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken voor al je vragen.

Ons telefoonnummer is 058-266 88 38. En natuurlijk kun je vragen stellen via info@reclameclips.nl

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen