Persoonlijk advies

We hebben de informatie van de verschillende bedrukte paperclips zo duidelijk mogelijk proberen te vermelden. Ontbreken er desondanks voor jou belangrijke gegevens?
  • Heb je vragen over drukkleuren
  • Vragen over levertijd of wil je advies over de klemkracht?
  • Wil je graag één of meerdere samples ontvangen?
  • Wil je weten welke paperclip voor jouw bedrijf of organisatie het meest geschikt is?
  • Wil je precies weten wat het verschil is tussen de WingClip, de BudgetClip, en de PromoClip?
Je kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken voor al je vragen. Ons telefoonnummer is 058-266 88 38. En natuurlijk kun je vragen stellen via info@reclameclips.nl

Snelle levertijd

In de meeste gevallen is de levertijd van bedrukte paperclips zo’n twee weken na akkoord van de drukproef (voorbereiden, drukken, verpakken en verzenden).

Wil je de bedrukte paperclips eerder in huis hebben? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. In heel veel gevallen lukt het om sneller te leveren wanneer dat gewenst is! Wij doen er alles aan om aan je vraag te kunnen voldoen, natuurlijk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Om de bestellingen te bezorgen maken wij gebruik van de diensten van Post NL, DHL en UPS.

Kan ik een bezorgdatum aangeven?

Het is mogelijk een voorkeursdatum aan te geven wanneer je de clips bij voorkeur wilt ontvangen. Dit is dan wel ná de standaard levertijd die nodig is de clips te produceren.

Je kunt de gewenste datum in het veld “vraag/opmerking” aangeven. Heb je de bestelling al geplaatst dan adviseren wij je telefonisch contact met ons op te nemen via 058 – 266 88 38.

Leveren jullie ook aan het buitenland?

Ja, wij leveren bedrukte en onbedrukte paperclips over de hele wereld. Heb je vragen over een internationale levering? Neem dan contact met ons op. 

 

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen