Specificaties

Voordat we de productie starten van de paperclips met jouw bedrijfslogo maken we in alle gevallen, geheel kosteloos, een bedrukkingsvoorstel ter controle. Pas als je 100% tevreden bent over dit voorstel gaan we met de productie van start.

Het beste is om een illustrator eps/ai (vector) bestand aan te leveren met vermelding van de PMS-kleuren. De bedrukte paperclip van jouw keuze wordt dan in de hoogst haalbare kwaliteit, in de door jou gewenste kleur(en) gedrukt. Als je niet precies weet wat hiermee wordt bedoeld, neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Onze condities

Op al onze leveringen van bedrukte paperclips zijn de onderstaande voorwaarden van kracht:

  • Alle genoemde prijzen exclusief btw.
  • We streven ernaar om het aantal paperclips dat je bestelt ook daadwerkelijk wordt geleverd.
  • Aanlevering van logo: bij voorkeur een eps/ai-bestand. Ook wel VECTOR-bestand of Illustrator-bestand genoemd.
  • Bij bestelling van paperclips met logo worden aanloopkosten berekend. Deze worden duidelijk op de offerte vermeld.
  • Genoemde levertijden zijn richttijden.
  • Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen