Laagste prijsgarantie

Bij ReclameClips.nl profiteer je altijd van het voordeligste aanbod. Wij bieden dan ook de Laagste Prijs Garantie. Mocht je elders toch goedkoper een paperclip met bedrukking tegenkomen, laat ons dit dan weten! Voorwaarde is dat de prijs controleerbaar moet zijn.

Heb je eerder paperclips met logo bij ons óf bij een ander besteld, dan ben je nog voordeliger uit. Want bij herhalingsopdrachten bieden we 50 tot 100% korting op de aanloopkosten, afhankelijk van welke paperclip je bij ons bestelt.

Al onze prijzen zijn inclusief één of meerdere bedrukkingsvoorstellen en inclusief het drukbestand waardoor je altijd verzekerd bent van het mooiste resultaat.

Toch elders een paperclip met bedrukking goedkoper tegenkomen?

Laat ons dit weten, door het contactformulier hieronder in te vullen. De prijs moet controleerbaar zijn, stuur daarom de link van de website mee, of upload een offerte.

  Sleep hier je bestand(en) naartoe
  ofwel

  Ja, ik schrijf me in voor de online nieuwsbrief en wil graag op de hoogte worden gehouden van acties en aanbiedingen.
  Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Reclameclips wel en niet met mijn gegevens doet.

  Vragen?

  Over ReclameClips.nl

  Dé Specialist voor Paperclips met Logo

  Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

  Snel offerte aanvragen?

  Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

  Meer informatie

  In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

  Onze klanten vertellen