Hoe kies je de juiste paperclip

Hoe kies je de juiste paperclip?

Om de juiste paperclip voor jouw bedrijf te kiezen, moet je met een aantal dingen rekening houden:

Hoeveel papier wil je de paperclip laten binden? Er zijn paperclips met een klemkracht van 8 (MarkClip) tot wel 40 pagina’s 90 grams papier (ML Clip). Op onze homepage staat bij iedere paperclip duidelijk voor welk maximum aan pagina’s deze geschikt is.

Hoeveel clips heb je nodig? Om dit te berekenen verwijs ik je graag door naar dit artikel. Zodra je erachter bent gekomen kan je hoogstwaarschijnlijk een aantal opties wegstrepen. De meeste paperclips zijn leverbaar vanaf 500 stuks. Heb je 250 stuks nodig, dan heb je keuze tussen de BudgetClip, GripClip en de Docubinder.

Welk formaat paperclip is het meest geschikt voor jouw bedrukking? Hiermee doelen we op het vlak waar de bedrukking komt. Heb je een groot of langwerpig logo met kleine letters, dan kan het mooi en praktischer zijn om één van de grotere paperclips te kiezen. De letters komen dan net iets groter uit vergeleken bij de standaard paperclip. Bijkomend voordeel van een grotere clip is, dat deze ook meer papier bindt.

Overigens wordt het vaakst voor één van de standaard clips gekozen (WingClip, BudgetClip of PromoClip). Als de tekst in het logo te klein wordt en dus niet meer leesbaar zou zijn na het bedrukken, dan wordt er in overleg gekozen voor alleen het logo-beeldmerk. De minimale corpsgrootte die we hanteren is 4 punts.

Welke vorm paperclip vind je mooi? Er zijn enorm veel verschillende vormen. Zo heeft de WingClip 5 vormen, de AxionClip 9 vormen en de ThemaClip zelfs 11 vormen. Ondanks al die verschillende vormen is de standaard clip, het zogenoemde zwaluwstaartje, verreweg de meest verkochte clip. Houdt bij het kiezen van een vorm ook rekening met eentje die geschikt is voor het plaatsen van jouw logo. Bij een langwerpig logo is het bijvoorbeeld minder handig om voor een clip met een vierkant bedrukkingsvlak te kiezen.

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen