Verzending

In de meeste gevallen is de levertijd van bedrukte paperclips ongeveer 3 weken na akkoord van de drukproef. (Voorbereiden, drukken, verpakken en verzenden).

Wilt u sneller de bedrukte paperclips in huis hebben? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. In heel veel gevallen lukt ons om sneller te leveren wanneer dat gewenst is! Wij doen er alles aan om aan uw vraag te kunnen voldoen, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Als de paperclips klaar staan voor verzending wordt u per e-mail op de hoogte gebracht.

Leveren jullie ook aan het buitenland?

Ja, wij leveren bedrukte en onbedrukte paperclips over de hele wereld. Heeft u vragen over internationale levering? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen