FAQ

Welke paperclips kan ik allemaal bestellen bij ReclameClips.nl?
ReclameClips.nl biedt keuze uit het grootste assortiment bedrukte paperclips, waaronder de BudgetClip, PromoClip, WingClip, MarkClip, AxionClip, ML Clip, XL Money Clip, DutchClip, Jumbo AD Clip, CornerClip, GripClip. en ThemaClip.

Hoe kan ik bestanden aanleveren bij ReclameClips.nl?
Je kunt jouw logo direct bij de offerteaanvraag toevoegen door op de knop ‘upload ze hier’ te klikken. Bij voorkeur ontvangen wij een Illustrator EPS (vector) bestand.

Maakt ReclameClips.nl een kosteloos ontwerp?
Ja, wij maken een kosteloos ontwerp. Is het ontwerp niet naar wens, maken we gewoon een nieuwe, totdat je tevreden bent.

Is wit een drukkleur?
Ja, bij bedrukking op een metaalkleurige paperclip is wit ook een drukkleur.

Zijn alle prijzen die wij geven inclusief transportkosten?
De transportkosten worden apart vermeld bij de offerte. Dit is het bedrag voor 1 adres binnen Europa. De prijzen zijn exclusief btw.

Vervallen de instelkosten bij het aanleveren van mijn eigen ontwerp?
Nee, de instelkosten zullen dan niet vervallen.

Wat is de levertijd van bedrukte paperclips?
De levertijd van bedrukte paperclips is 3 weken na akkoord van de proef. Heb je de clips eerder nodig, dan is dit in overleg vaak mogelijk.
Informeer via telefoonnummer 058 – 266 88 38 of mail naar info@reclameclips.nl. Je ontvangt op de dag van verzending een e-mail van ons.

Ik heb eerder besteld bij ReclameClips.nl en zou graag een nabestelling willen doen, hoe kan ik dat het beste doen?
Als je een ongewijzigde herdruk van clips wilt bestellen, kun je dit doen door te bellen met 058 – 266 88 38 of door te mailen met info@reclameclips.nl.

Wat is de betalingstermijn van ReclameClips.nl?
De betalingstermijn is 14 dagen na factuurdatum.

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen