Paperclips met logo

Paperclips met logo van ReclameClips.nl

Wil jij opvallen tussen de massa? Dan hebben wij daarvoor dé perfecte oplossing! Paperclips met logo hebben een hoge attentiewaarde waardoor je naamsbekendheid groter zal worden. Paperclips bedrukken kan al vanaf 125 stuks. Ben je nieuwsgierig hou jouw paperclip met logo eruit zal zien? Vraag dan snel een offerte aan. Op werkdagen zul je binnen een uur een vrijblijvend prijs- en bedrukkingsvoorstel ontvangen waar je niet omheen kunt, daar zorgen we voor. Twijfel je eraan welk model geschikt is voor jouw bedrijfslogo? Stel dan gerust je vraag via de chat, mail naar info@reclameclips.nl of bel naar 058 – 266 88 38. Als je een paperclip wilt testen, sturen we met alle plezier een sample per post.

Paperclips Bedrukken

ReclameClips.nl levert alle merken bedrukte paperclips met logo. Ze zijn er in diverse formaten en vormen waardoor er voor ieder logo een passende oplossing is. Voor meer informatie over bedrukking, minimale aantallen per model, klemkracht, levertijd, etc. kun je op één van bovenstaande paperclips klikken. Heb je een keuze gemaakt, dan kun je deze eenvoudig toevoegen aan het offerteoverzicht. Om een bedrukkingsvoorstel te kunnen maken ontvangen we bij de aanvraag graag je logo. Bij voorkeur als illustrator eps/ai vector bestand.

Top 3 best verkochte paperclips met logo

De absolute top 3 verkooptoppers bij ReclameClips.nl zijn de WingClip, PromoClip en de AxionClip. Hoge oplages zijn niet meer de standaard. Sinds de digitale druktechniek ook bij paperclips zijn intrede heeft gedaan, is WingClips bedrukken bijvoorbeeld al mogelijk vanaf 500 stuks.

De specialisten van ReclameClips.nl

Wanneer je een vraag hebt of een offerteaanvraag bij ons doet, wordt je geholpen door Ferdinand of Stefan. Zij hebben op iedere vraag over paperclips met logo een antwoord. Maar ook verkopen wij andere reclameartikelen. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan snoepjes met bedrukking? Ook hiervan weten deze productspecialisten alles te vertellen. Mocht je een mooie combinatie deal willen maken, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen