Paperclips met logo

Dé Specialist voor PaperClips met Logo!

Paperclips met logo, je hebt ze vast wel eens gezien. Van die mooie eye catchers met een bedrijfslogo. ReclameClips levert alle merken bedrukte paperclips. Ze zijn er in diverse formaten en vormen, en zelfs een eigen vorm is mogelijk. Paperclips bedrukken met een logo kan al vanaf 25 stuks! Voor meer informatie over bedrukking, minimale aantallen, klemkracht, levertijd, etc. kan je op een van onderstaande reclameclips klikken. Heb je een keuze gemaakt, dan kan je deze toevoegen aan het offerte overzicht. Als je een logo meestuurt, bij voorkeur een illustrator eps/ai (vector) bestand, maken wij geheel vrijblijvend een prijs- en bedrukkingsvoorstel waar je niet omheen kunt.

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen