Online paperclips bestellen

Bij ons kun je kiezen uit een breed assortiment van bedrukte paperclips. Bestellen kan eenvoudig door het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Als je direct een digitaal logo meestuurt ontvang je van ons gratis, en veelal dezelfde dag nog, een lay-out voorstel.

Breed assortiment bedrukte paperclips

Alle populaire modellen paperclips zijn bij ons te bestellen. We adviseren je graag over een clip die past bij jouw gebruik of logo. Een goedkope clip voor bijvoorbeeld een mailing of juist een meer exclusief model voor menukaarten. Paperclips bedrukt met jouw logo maken een zeer persoonlijke indruk. Klik door ons assortiment clips om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden.

Drukproef en samples van onze paperclips

Voorafgaand aan de productie van je bestelling worden in alle gevallen een of meerdere lay-out voorstellen ter beoordeling aangeboden. Pas als je 100% tevreden bent over dit voorstel gaan we met de productie van start. De levertijd bedraagt gemiddeld drie weken na akkoord van de digitale drukproef. Wil je een of meerdere clips vooraf testen? In dat geval sturen we graag enkele algemene voorbeelden per post.

Meer informatie of direct bestellen

Op het offerteformulier of contactformulier is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord om vragen over onze verschillende paperclips te beantwoorden. Je kunt ons telefonisch bereiken via 058 – 266 88 38.

Vragen?

Over ReclameClips.nl

Dé Specialist voor Paperclips met Logo

Paperclips met logo vergroten je naamsbekendheid. De clips blijven lange tijd in omloop en zijn een echte eye catcher. Wij bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze bedrukte paperclips zijn al leverbaar vanaf 125 stuks.

Snel offerte aanvragen?

Klik op één van bovenstaande afbeeldingen en vraag direct een offerte aan. Als je een logo meestuurt, ontvangt je gratis en geheel vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel op maat.

Meer informatie

In het offerte overzicht is ruimte om vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Maar natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Direct voordelig online paperclips bestellen? Je kunt ons bereiken via T. 058 – 266 88 38.

Onze klanten vertellen